До сезону бактеріальних чи вірусних захворювань з очищувачем повітрям від Sinclair  – готові!

Друзі, як ви знаєте, компанія Sinclair приділяє особливу увагу якості повітря в закритих приміщеннях, що як ніколи сьогодні важливо для здоров’я, і представляє нову версію популярного очищувача повітря SP-45AN, який гарантує комфорт і свіжість в будинку або офісі.

У порівнянні з попередньою моделлю, очищувач повітря SP-45AN додатково оснащений HEPA-фільтром класу 13 з нано поверхнею, що робить його ще ефективніше.

https://drive.google.com/file/d/1_986Vvz-L2XyU6iTtULnsl2Qql_lDzOG/view?usp=sharing

Очищувачі повітря Sinclair SP-45AN — це універсальне приладдя, яке ідеально працює як влітку, так і взимку, і задовольняє будь-які потреби в чистому повітрі, та з легкістю стають приємним предметом меблів. І вже через тиждень ви не будете розуміти, як до цього обходилися без нього.

Очищувач повітря просто встановити, він легкий і компактний, його можна транспортувати з однієї кімнати в іншу або з одного місця в інше, наприклад, в інший будинок або офіс.

Очищувач повітря SP-45AN, призначений для роботи як в невеликих приміщеннях від 10м2, так і в більш просторих — до 45 м2.

Для очищення повітря в приміщенні, SP-45AN оснащений ефективною системою фільтрації, що складається з декількох шарів:

— З’ємний та миючий нейлоновий попередній фільтр

— HEPA-фільтр 13 класу, здатний видаляти дрібні частинки розміром до 0,3 мікрон

— Фільтр з активованим вугіллям, здатний видаляти летючі органічні сполуки, такі як дим, шерсть домашніх тварин, неприємні запахи. Всі фільтри змінні і коли підійде час для заміни, пристрій  повідомить про це на дисплеї.

Очищувачі повітря Sinclair також оснащені датчиком індикації якості повітря та генератором аніонів, які можуть працювати в режимі електростатичного знепилювання та ще активніше  нейтралізувати забруднення і, таким чином, освіжати повітря та більш ефективно протидіяти  вірусам і бактеріям.

Ви можете зробити більше щоб захистити своїх близьких.

Велику увагу приділено дизайну передньої панелі очищувача. Ергономічна та непомітна — вона доповнює собою образ простого і потрібного пристрою.

Розташований на передній частині очищувача монітор заміни фільтра і 24-годинний таймер також є і індикатором якості повітря.

З панелі керування очищувача можна легко налаштовувати функції, в тому числі:

— Швидкість: для регулювання 3 швидкостей

— Авто, сплячий або турбо режим: для збільшення тиші очищувача в нічний час.

— Таймер для програмування включення і виключення на 1/2/4/8 годин

А зі швидкістю очищення повітря 205 CFM / 343 м3 на годину ви можете бути абсолютно спокійні за якість повітря, яким дихаєте.

Тож не зволікайте, замовляйте очищувач повітря Sinclair SP-45AN та будьте здорові!