Виставка/Фестиваль «Clima Fest Ukraine»

Наша компанія активно приймала участь у головній події року на кліматичному ринку Clima Fest Ukraine 2020 – найбільшій в Україні міжнародній виставці для професіоналів і фахівців з кондиціонування, охолодження, вентиляції та очищення повітря, під час якої ми мали можливість  максимально ефективно ознайомитися з тенденціями розвитку вентиляції та кондиціонування, отримати багато інформації про обладнання та інновації, адже щорічно дана виставка об’єднує всіх кращих фахівців галузі.

На виставці/фестивалі «Clima Fest Ukraine» всі учасники ринку мали можливість відвідати професійну платформу, де проходять презентації новинок від відомих виробників обладнання HVAC-ринку. Вся програма виставки була акцентована на демонстрації технологій, підвищення рівня навичок персоналу та реалізації нових підходів у розвитку галузі в Україні.

Для нас це була гарна нагода показати високу надійність продукції брендів Sinclair, Fujitsu та Lessar, поспілкуватися з відвідувачами та учасниками, отримати а також поділитися новими знаннями та навичками на майстер-класах та практичних семінарах, що проводили наші найкращі технічні спеціалісти.

 

 

Ми щиро вдячні всім, хто відвідав наш стенд, прийшов на наші семінари та майстер-класи, а також прийняв участь у розіграші кондиціонера та інших цінних призів?!

 

Вітаємо нашого переможця!???